ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

1. Закордонний паспорт.


2. Анкета Грецького Консульства (аплікаційну форму)


3. Дві кольорові фотографії.


4. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта


5. Копія ідентифікаційного коду

6. Копія свідоцтва про народження (до моменту отримання українського паспорта).

7. Копія свідоцтва про шлюб або про розлучення

8. Довідка з місця роботи.



9. Обов'язково! Довідка з банку.



ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
1. нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП.
2. ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку або патенту
3. Довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку, зазначенням залишкової суми на ньому (в євро, доларах США, гривнях з вказівку еквівалента у валюті) на суму 100 євро / з людини на день перебування в турі, або ксерокопія кредитної картки з роздруківкою руху грошей.
В окремих випадках, якщо турист не має банківського рахунку, можлива покупка дорожніх (тревел) чеків на суму 100 євро на кожен день перебування з розрахунку на одну людину.
4. довідка з податкової про обсяг виручених коштів за останній квартал
Якщо на загальній системі оподаткування, то Свідоцтво платника ПДВ (копія).



ДЛЯ МОРЯКІВ:
1. Копія контракту, завірена оригінальною печаткою.
2. Довідка з роботи, про те, що в даний момент працює, завірена мокрою печаткою.
3. Довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку, зазначенням залишкової суми на ньому (в євро, доларах США, гривнях з вказівку еквівалента у валюті) на суму 100 євро / з людини на день перебування в турі, або ксерокопія кредитної картки з роздруківкою руху грошей.
В окремих випадках, якщо турист не має банківського рахунку, можлива покупка дорожніх (тревел) чеків на суму 100 євро на кожен день перебування з розрахунку на одну людину.


ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
Якщо пенсіонер НЕ працює, він НЕ оплачує консульський збір.
Якщо пенсіонер працює. І передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.
1. копія пенсійного посвідчення;
2. оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців;
Зразок () довідки з пенсійного фонду
3. Довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку, зазначенням залишкової суми на ньому (в євро, доларах США, гривнях з вказівку еквівалента у валюті) на суму 100 євро / з людини на день перебування в турі, або ксерокопія кредитної картки з роздруківкою руху грошей.
В окремих випадках, якщо турист не має банківського рахунку, можлива покупка дорожніх (тревел) чеків на суму 100 євро на кожен день перебування з розрахунку на одну людину.
У разі відсутності у туриста рахунку в банку, необхідні додаткові фінансові документи, що підтверджують можливість здійснення поїздки туристом.
- Довідка з місця роботи одного з родичів і поточний рахунок з банку на одного з родичів.
Зразок () Заяви про фінансування одним з родичів



ДЛЯ ДІТЕЙ І ШКОЛЯРІВ (до 18 років):
а) проїзний документ дитини (обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи);
б) 2 (дві) Кольорові фотографії, що строго відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу. Дивитися вимоги пункт 4.
в) копія свідоцтва про народження дитини до моменту отримання ним українського паспорта;
г) довідка з місця навчання обов'язково з зазначенням точної адреси і телефону школи.
д) копія паспортів обох батьків.
е) копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків;
ж) нотаріально засвідчену копію дозволу для виїзду дитини за кордон.
з) як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів, і довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку, зазначенням залишкової суми на ньому (в євро, доларах США, гривнях з вказівку еквівалента у валюті) на суму 100 євро / з людини на день перебування в турі. Або ксерокопія кредитної картки з роздруківкою руху грошей.


До довідки з роботи родича і поточному рахунку родича обов'язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене.
У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.



ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
1. копія студентського квитка
2. копія свідоцтва про народження;
3. довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу.
У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року у довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності студента на заняттях.
4. довідка з місця роботи одного з членів сім'ї, довідка з банку із зазначенням залишкової суми на ньому і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки
У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.
Копія українського паспорта спонсора, що фінансує поїздку + копія документа, що підтверджує спорідненість (копія свідоцтва про народження, копія свідоцтва про шлюб).


ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:
1. Довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку, зазначенням залишкової суми на ньому (в євро, доларах США, гривнях з вказівку еквівалента у валюті) на суму 100 євро / з людини на день перебування в турі, або ксерокопія кредитної картки з роздруківкою руху грошей.
В окремих випадках, якщо турист не має банківського рахунку, можлива покупка дорожніх (тревел) чеків на суму 100 євро на кожен день перебування з розрахунку на одну людину.
Депозитні рахунки не приймаються.

2. довідка з місця роботи одного з родичів і поточний рахунок з банку на одного з родичів.

До довідки з роботи родича і поточному рахунку родича обов'язково додається:
1. Заява про повне фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.


ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ:
1. самотня жінка тільки з наявністю рахунку в банку подаватись не можуть!
2. безробітні чоловіки (одружений або самотній) з наявністю рахунку в банку або під
фінансування родичів подаватися не можуть!
3. дорослі особи, які закінчили навчання більше, ніж 6 місяців тому і не є працевлаштованими не можуть подаватися. Також вони не можуть подаватись під фінансування батьків, родичів!



10. Консульський збір - 35 євро.
Консульський збір оплачується при кожній подачі.
При ВІДМОВИ у візі, консульський збір НЕ повертається.
Пільгові категорії (категорія громадян звільнених від оплати):
- Діти до 18 років;
- Інваліди (за наявності певного посвідчення);
- Непрацюючі пенсіонери. Якщо передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

ВАЖЛИВО:
Просимо передавати документи Операторові не пізніше, ніж через три дні після отримання аплікаційної форми (візової анкети) відповідного консульства.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути надані на аркушах А-4. Особливу увагу просимо приділяти наявності в паспорті туриста чіткої (!) Прописки!

Прийом документів закінчується за 2 тижні до початку туру.