УВАГА! Особиста подача документів у візовий центр Великобританії в Києві ОБОВ'ЯЗКОВА для всіх заявників старше 5 років!!

Важливо! Згідно вимогам Консульства та у відповідності з візовим кодексом країн ЄС Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.

Документи, які необхідно надати для подачі в консульство:

Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються!

Важливо! Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути надані на окремих аркушах А-4.

1. Закордонний паспорт.
АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не менше 180 днів від дати запланованої поїздки у Великобританію) з наявністю чистої з двох сторін сторінки для візи.
Якщо у туриста ДВА закордонних паспорти, потрібно передати ОБИДВА в оригіналі (навіть якщо закінчився термін дії).
Якщо турист нещодавно отримав НОВИЙ паспорт, необхідна КОПІЯ всіх сторінок попереднього (старого) паспорта або його оригінал.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! ВАЖЛИВІ ПРАВИЛА!

2. Форма для реєстрації
 Заповнюється особисто Туристом. Підписується Анкета ТІЛЬКИ ОСОБИСТО туристом СУВОРО ручкою з синім чорнилом.

3. 2 (дві) Кольорові фотографії, що строго відповідають вимогам Консульства Великобританії до фотографії на візу. Важливо! Фото повинно бути не старше 6 місяців

4. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта. (Чистих теж).

5. Копія ідентифікаційного коду.

6. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення / смерть дружини (чоловіка) + переклад на англ. мову.

7. Копія свідоцтв про народження залежних дітей (навіть якщо вони не їдуть!) + Переклад на англ. мову.

8. Копії документів, що підтверджують наявність власності: на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі, депозитні рахунки, акції і т.д. + Переклад на англ. мову.

9. Фінансові гарантії для поїздки:
1) Довідка з банку про наявність особистого карткового / поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!) + Переклад на англ. мову
Сума залишку на рахунку повинна повністю покривати всі витрати, пов'язані з поїздкою, включаючи проживання і авіапереліт, а також особисті витрати у Великобританії з розрахунку 100 доларів на день перебування на людину.
Довідка з банку дійсна протягом місяця!
2) Копія банківської картки
3) Виписка про рух коштів по картковому / поточному рахунку як мінімум за останні 3 місяці + переклад на англ. мову.
4) Документ, який підтверджує працевлаштування:
Довідка з місця роботи + переклад на англ. мову ..
Оригінал довідки з роботи, оформлений на фірмовому бланку підприємства з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців.
Вимоги консульства до довідки:
Довідка обов'язково повинна включати в себе вихідний номер, дату видачі та реквізити: адреса і телефон підприємства.
У довідці обов'язково повинна бути вказана дата прийому на роботу.
У довідці обов'язкова вказівка ​​окладу і посади.
В довідці обов'язкова фраза про те, що на період відпустки робоче місце зберігається.
В довідці обов'язкова фраза про те, що довідка видана за місцем вимоги.
Довідка обов'язково повинна бути завірена оригінальною мокрою (не сканованої) печаткою.
Якщо в тур їде директор або головний бухгалтер, довідка має бути підписана заступником.
Директор не може дати довідку сам на себе.
Довідка з роботи дійсна протягом місяця!
5) Візитні картки (якщо є)

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
1) Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП + переклад на англ. мову.
2) Копія свідоцтва про сплату єдиного податку або свідоцтва платника ПДВ + переклад на англ. мову.
3) Оригінал довідки з податкової інспекції про отриманий прибуток за останні 2 квартали + переклад на англ. мову.
4) Візитні картки (якщо є).
5) Довідка з банку про наявність особистого карткового / поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!) + Переклад на англ. мову
Сума залишку на рахунку повинна повністю покривати всі витрати, пов'язані з поїздкою, включаючи проживання і авіапереліт, а також особисті витрати у Великобританії з розрахунку 100 доларів на день перебування на людину.
Довідка з банку дійсна протягом місяця!
6) Копія банківської картки
7) Виписка про рух коштів по картковому / поточному рахунку як мінімум за останні 3 місяці + переклад на англ. мову.


ДЛЯ МОРЯКІВ:
1) Копія контракту, завірена оригінальною печаткою + переклад на англ. мову (якщо потрібний)
2) Довідка з роботи про те, що в даний момент він працює, завірена мокрою печаткою + переклад на англ. мову
3) Довідка з банку про наявність особистого карткового / поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!) + Переклад на англ. мову
Сума залишку на рахунку повинна повністю покривати всі витрати, пов'язані з поїздкою, включаючи проживання і авіапереліт, а також особисті витрати у Великобританії з розрахунку 100 доларів на день перебування на людину.
Довідка з банку дійсна протягом місяця!
4) Копія банківської картки
5) Виписка про рух коштів по картковому / поточному рахунку як мінімум за останні 3 місяці + переклад на англ. мову.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
1) Копія пенсійного посвідчення + переклад на англ. мову.
2) Оригінал довідки про одержувану пенсію за останні 6 місяців + переклад на англ. мову.
3) Довідка з банку про наявність особистого карткового / поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!) + Переклад на англ. мову
Сума залишку на рахунку повинна повністю покривати всі витрати, пов'язані з поїздкою, включаючи проживання і авіапереліт, а також особисті витрати у Великобританії з розрахунку 100 доларів на день перебування на людину.
Довідка з банку дійсна протягом місяця!
4) Копія банківської картки
5) Виписка про рух коштів по картковому / поточному рахунку як мінімум за останні 3 місяці + переклад на англ. мову.
У разі якщо пенсіонер працює, то додатково надається довідка з місця роботи!
У разі якщо у пенсіонера недостатньо власних фінансових гарантій, то можливо надати спонсорство від одного з найближчих родичів:
а) довідка з роботи і рахунок з банку + перекази на англ. мову
б) нотаріально завірена заява про фінансування туристичної поїздки туриста + переклад на англ. мову
в) копія документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують + переклад на англ. мову.

ДЛЯ ДІТЕЙ І ШКОЛЯРІВ до 18 років:
1) Проїзний документ дитини (термін дії не менше 180 днів від дати запланованої поїздки у Великобританію). Обов'язкова наявність чистої з двох сторін сторінки в паспорті для відкриття візи;
2) 2 (дві) Кольорові фотографії, що строго відповідають вимогам Консульства Великобританії до фотографії на візу. Дивитися вимоги пункт 3.
3) Копія свідоцтва про народження дитини + переклад на англ. мову.
4) Довідка з місця навчання обов'язково з зазначенням точної адреси і телефону школи.
У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року, в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності учня на заняттях + переклад на англ. мову
5) копії українських паспортів обох батьків, також бажано надати копії закордонних паспортів обох батьків
6) ОРИГІНАЛ та нотаріально завірена копія (подається в консульство) дозволу для виїзду дитини за кордон + переклад на англ. мову.
7) Фінансові документи одного з членів сім'ї: довідка з роботи і рахунок з банку + перекази на англ. мову
Обов'язково додається:
8) Нотаріально завірена заява про фінансування туристичної поїздки туриста + переклад на англ. мову
9) Копія документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують + переклад на англ. мову.


ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
1) Копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО) + переклад на англ. мову
2) Копія свідоцтва про народження + переклад на англ. мову
3) Довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу.
У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року, в довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності студента на заняттях + переклад на англ. мову
4) Фінансові документи одного з членів сім'ї: довідка з роботи і рахунок з банку + перекази на англ. мову
Обов'язково додається:
5) Нотаріально завірена заява про фінансування туристичної поїздки туриста + переклад на англ. мову
6) Копію всіх сторінок українського паспорта спонсора, також бажано надати копію закордонного паспорта спонсора
7) Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують + переклад на англ. мову.

ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:
1) Довідка з банку про наявність особистого карткового / поточного рахунку (Депозитний рахунок НЕ підходить!) + Переклад на англ. мову
Сума залишку на рахунку повинна повністю покривати всі витрати, пов'язані з поїздкою, включаючи проживання і авіапереліт, а також особисті витрати у Великобританії з розрахунку 100 доларів на день перебування на людину.
Довідка з банку дійсна протягом місяця!
2) Копія банківської картки
3) Виписка про рух коштів по картковому / поточному рахунку як мінімум за останні 3 місяці + переклад на англ. мову.
Спонсорські документи:
Довідка з місця роботи та довідка з банку спонсора + перекази на англ. мову.
До довідки з роботи обов'язково додається:
а) Заява про повне фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене + переклад на англ. мову.
б) Копію всіх сторінок українського паспорта спонсора, також бажано надати копію закордонного паспорта спонсора
в) Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують + переклад на англ. мову.
Спонсорами можуть виступати лише найближчі родичі.

8. Консульський Збір - £ 76. (Оплачується при кожній подачі особисто туристами в візовому центрі Великобританії в гривнях за курсом на день оплати). За вписаних дітей будь-якого віку в тому числі.
Пільгові категорії НЕМАЄ! ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

ВАЖЛИВО:
ОСОБИСТА подача документів туристами в м. Київ обов'язкова для всіх, включаючи дітей старше 5 років!
Переклад документів необов'язково завіряти печаткою бюро перекладів.
Консульський відділ Посольства Великої Британії може передзвонити туристові на мобільний телефон і уточнити їх зацікавить!

Прийом документів закінчується за місяць до початку туру!