ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

1. Закордонний паспорт + копія всіх сторінок.


2. Анкета Консульства Іспанії (аплікаційну форму).


3. 2 (дві) Кольорові фотографії.


4. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта. Якщо людина одружений (заміжня) копія всі сторінок внутрішнього паспорту дружини (чоловіка).


5. Копія ідентифікаційного коду.

6. Копія свідоцтва про народження. (До моменту отримання українського паспорта).

7. Копія свідоцтва про шлюб.

8. Довідка з місця роботи.


9. Обов'язково! Довідка з банку.

АБО:
а) ксерокопія кредитної картки з двох сторін + чек з банкомату про залишок на рахунку на суму 600 євро на 1-7 днів перебування в турі, кожен наступний день + 70 євро
б) оригінал іменної квитанції про купівлю валюти на суму 600 євро на 1-7 днів перебування в турі, кожен наступний день + 70 євро
в) оригінал та копія Треве-чеків разом із квитанцією про їх купівлю суму 600 євро на 1-7 днів перебування в турі, кожен наступний день + 70 євро (оригінали повертаються)

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
1. копія свідоцтва про реєстрацію ПП.
2. ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку
3. Довідка з податкової про обсяг виручених коштів за останні 2 квартали.
або декларація про доходи завірена мокрою печаткою податкової.
Якщо на загальній системі оподаткування, то Свідоцтво платника ПДВ (копія).


ДЛЯ МОРЯКІВ:
1. Копія контракту, завірена оригінальною печаткою.
2. Довідка з роботи, про те, що в даний момент працює, завірена мокрою печаткою.
3. Довідка з банку про стан рахунку. Термін дії довідки 1 місяць з дня видачі.


ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
Працюючі пенсіонери не оплачую консульський збір.
1. копія пенсійного посвідчення;
2. оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців;



ДЛЯ ДІТЕЙ І ШКОЛЯРІВ (до 18 років):
а) проїзний документ дитини (обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи);
б) 2 (дві) Кольорові фотографії
в) копія свідоцтва про народження дитини до моменту отримання ним українського паспорта;
г) довідка з місця навчання обов'язково з зазначенням точної адреси і телефону школи
д) копія паспортів обох батьків.
е) копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків;
ж) нотаріально засвідчену копію дозволу для виїзду дитини за кордон.
з) як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів і рахунок з банку (або документ замінює рахунок).


До фінансових документів родича обов'язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
Студенти до 21 року не оплачує консульський збір за наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання.
1. копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО)
2. копія свідоцтва про народження;
3. довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу.
4. як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів і рахунок з банку (або документ замінює рахунок).

До фінансових документів родича обов'язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.


ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:
1. ФІНАНСУВАННЯ:
Як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів, і рахунок з банку (або документ замінює рахунок).
До фінансових документів родича обов'язково додається:
1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене.
У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.
2. Копію українського паспорта спонсора.
3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.


ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ:
1. самотня жінка тільки з наявністю рахунку в банку подаватись не можуть!
2. безробітні чоловіки (одружений або самотній) з наявністю рахунку в банку або під
фінансування родичів подаватися не можуть!
3. дорослі особи, які закінчили навчання більше, ніж 6 місяців тому і не є працевлаштованими не можуть подаватися. Також вони не можуть подаватись під фінансування батьків, родичів!


10. Консульський збір + послуги візового центру 65 євро.
Консульський збір оплачується при кожній подачі.
При ВІДМОВИ у візі, консульський збір НЕ повертається.
Пільгові категорії (категорія громадян звільнених від оплати):
- Діти до 18 років;
- Студенти до 21 року при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання;
- Інваліди (за наявності певного посвідчення);
- Пенсіонери Якщо передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

ВАЖЛИВО:
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути надані на аркушах А-4. Особливу увагу просимо приділяти наявності в паспорті туриста чіткої (!) Прописки!